Beterlopenwinkel - FitFlop schoenen
Menu

070 - 309 9058 | Laan van Wateringseveld 73 - 2548 BK Den Haag | denhaag @ beterlopenwinkel.nl

FitFlop nieuwe voorjaar collectie 2018

FitFlop slippers en sandalen 2018FitFlop dames veterschoen 2018FitFlop slippers en sandalen 2018.


Fitflops sandalen en slippers voor het voorjaar 2018 zijn weer trendy, comfortabel en maakt haar naam waar, ze houden u fit en zijn dus goed voor uw gezondheid. Vooral voor mensen die last hebben van hielspoor is Fitflop een aanrader. Door de zachte demping heeft u minder last van pijn onder het hielbeen waardoor de klachten langzamerhand gaan verminderen.

Waarom FitFlop.


Alleen de echte Fitflops hebben de gepatenteerde mircowobbelebord technologie die is gebaseerd op een binnenzool met drie verschillende compartimenten en zorgt niet alleen voor een optimale drukverdeling onder de voet als ook voor het opvangen van de schokken tijdens het lopen. Stap op een paar sandalen en slippers en je zult het verschil meteen voelen. Biomechanische techniek klinkt ingewikkeld, maar het is echt gemakkelijk ( zeker voor je voeten ) Wilt u weten hoe onze slippers en sandalen werken komt ze passen in de Beterlopenwinkel in Den Haag.

Voor het voorjaar en zomer 2018 komt Fitflop met zachte kleuren licht blauw, beige en een mooie kleur roze wat uitstekend past bij uw zomer kleding. Ook de kleuren groen en legergroen zijn dit voorjaar ruimschoots aanwezig. Het merk wordt steeds meer trendy en je zult regelmatig dit merk gepromoot zien in de bladen. : Bijzonderheden van FitFlop : Remedie tegen hielspoor klachten Hulp bij de afwikkeling van de voet. Ideale oplossing bij pijn aan de voorvoet botjes.

Woont u in Delft, Rijswijk of Wassenaar kom dan een kijken in onze winkel aan de Laan van Wateringse Veld 73 er is voldoende parkeer ruimte voor de deur. Maak eens een gratis consult op afspraak bij onze registerpodoloog kijk voor de tijden op onze site denhaag@beterlopenwinkel.nl of bel voor een afspraak 070-3099058.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief


Abonneer u op onze nieuwbrief, voor het laatste nieuws en de beste kortingvouchers!
Bij aanmelding onvangt u een waardebon te gebruiken tot 30 dagen na de aanmelding van 5 euro.