Beterlopenwinkel hartjes
Menu

070 - 309 9058 | Laan van Wateringseveld 73 - 2548 BK Den Haag | denhaag @ beterlopenwinkel.nl

Nieuwe collectie HartjesBeterlopenwinkel Beterlopenwinkel

Beterlopenwinkel Beterlopenwinkel

Beterlopenwinkel Beterlopenwinkel

Beterlopenwinkel Beterlopenwinkel

Beterlopenwinkel Beterlopenwinkel

Hartjes schoenen collectie 2018Hartjes schoenen beterlopenwinkel Hartjes schoenen beterlopenwinkel

Hartjes schoenen beterlopenwinkel Hartjes schoenen beterlopenwinkel

Hartjes schoenen beterlopenwinkel Hartjes schoenen beterlopenwinkel

Hartjes schoenen beterlopenwinkel Hartjes schoenen beterlopenwinkel
Hartjes sluit je in je Hart.De heer Heinrich Hartjes heeft zijn Oostenrijkse bedrijf opgericht in 1953, hij begon een orthopedische werkplaats. Deze fundamentele inzicht in de behoeften van de menselijke voet is de basis van het succes verhaal van de Hartjes schoenen. Comfort en gezondheid zijn de focus. Verbonden met een aantrekkelijke design zijn de Hartjes uitgegroeid tot de grootste schoen fabrikant in Oostenrijk.

Bandschoenen, sandalen en sneakers van Hartjes.

Hartjes staat voor gezondheid, comfort, kwaliteit, milieu en zachte materialen. De aankomende lente en zomer 2018 zijn er zachte pastel tinten, bloemen prints en metallic grijs leer in sandalen, pumps en leuke sneakers met veter of een ritsje. Allemaal terug te vinden in de prachtige Hartjes collectie. Gelukkig zien we ook een aantal modellen met beige en blauwe tinten, waardoor je een zomerse combinatie kunt combineren met witte broeken en fleurige topjes. De witte gympen zijn ook bij Hartjes helemaal hot en niet meer weg te denken ze zijn er met veters en klittenband.

Waarom Hartjes.

Alle schoenen van Hartjes worden gemaakt van plantaardig gelooid leder waardoor ze in de meeste gevallen geschikt zijn voor mensen met een allergie. Hartjes verwerkt uitsluitend chroomarm overleer en voor de voeringen zelfs volledig chroomvrij leer. De Hartjes schoenen hebben een uitneembaar voetbed welke vervangen kan worden door uw eigen steunzool. De pasvorm is uitermate geschikt voor de slanke hiel en door de zachte binnenvoering biedt Hartjes het comfort waar u al zolang naar op zoek bent geweest. : Eigenschappen van Hartjes : Uitneembaar voetbed Meerdere wijdtematen ( G, H en K.) Ook in de maat 44 voor dames verkrijgbaar.

Kom vrijblijvend deze mooie schoenen passen in Den Haag. Laan van Wateringse Veld 73. Voldoende gratis parkeer gelegenheid en met het openbaar vervoer te bereiken met bus 37 en tram 16 en 17 kijk ook eens op onze site denhaag-beterlopenwinkel.nl

>