Beterlopenwinkel - Istep schoenen
Menu

070 - 309 9058 | Laan van Wateringseveld 73 - 2548 BK Den Haag | denhaag @ beterlopenwinkel.nl30 dagen tevredenheids garantie!

I step technologyVeel voet en houdingsklachten komen voort uit een verkeerde stand van de voeten ten opzichte van het been. Het naar binnen knikken van de enkel zorgt voor het draaien van het enkelgewricht, de knie en de heup. Waar vroeger een schoen met een stevig contrefort dat verhinderde zijn er nu veel leuke schoenen met een zachte hielpartij. Het lijkt heerlijk te lopen, maar tijdens het afwikkelen van de voet naar de grote teen treed er over-pronatie op.

Om de klachten die daar uit voortkomen tegen te gaan kan een voetbed steun geven. Veel schoenen in de Beterlopenwinkel hebben zo’n voetbed (Finn Comfort, Solidus) , maar vele merken kennen deze toegevoegde waarde niet. In Amerika zijn deze merken onbetaalbaar en zie je de ontwikkeling van voetbedden die deze steun geven. De Beterlopenwinkel in Den Haag past deze voetbedden (lynco’s) aan bij uw voeten. Ondersteunende , dempende voetbedden die de voorvoet en het hielbeen ondersteunen tijdens het lopen. Een eerste correctie bij beginnende voetklachten. Om de juiste zool aan te passen scannen wij uw voet met de I step 2D technology. Aan de hand van de drukmeting en het onderzoekje van de schoenconsulent zien wij al snel of een voetbed voldoende is om uw beginnende voetklachten te corrigeren of dat het nodig is dat u bij een registerpodoloog of podotherapeut ten rade gaat. Bij forsere voetklachten verwijzen wij u door naar de orthopedie.

Wij zien u graag voor een gratis voetmeting bij de beterlopenwinkel den haag.