Beterlopenwinkel - Meten en Weten
Menu

070 - 309 9058 | Laan van Wateringseveld 73 - 2548 BK Den Haag | denhaag @ beterlopenwinkel.nl

Meten en weten

 

Meten en Weten

Bij de Beterlopenwinkel wordt u nog op ambachtelijke wijze geholpen, omdat wij vinden dat goed schoenadvies begint met een analyse van de voeten. Dit kan via een digitale afdruk zodat eventuele stand- of drukproblemen zo letterlijk en figuurlijk aan het licht komen. De werking is simpel: je gaat op de plaat staan die een scan van de voet maakt. Zo wordt de drukverdeling onder de voet inzichtelijk gemaakt en kun je zien op welke punten er contact met de grond plaatsvindt. Naast bepaling van het voettype laat deze scan zien op welke punten de voet ondersteuning nodig heeft.Wij werken met de iStep-technology

Dankzij Aetrex 's iStep-technologie, kunt u nu profiteren van een uitzonderlijke ervaring die u zal voorzien van een op maat gekozen oplossing voor een gezonde en actieve levensstijl.

Aetrex produceert en distribueert de iStep, de meest revolutionaire digitale voet scanning technologie ooit ontwikkeld. Met behulp van de nieuwste digitale scanners en druksensoren, meet iStep nauwkeurig uw voetgrootte en bepaalt uw boog type en drukpunten in minder dan 30 seconden.

De iStep beveelt onmiddellijk aangepaste geselecteerde orthese stijlen voor uw individuele wensen schoenen aan. Het netto resultaat is een buitengewone ervaring die goed zal overeenkomen met de ideale schoenen en steunzolen voor uw voeten. In een kwestie van seconden, wordt u op uw weg geholpen naar een beter leven.Voordat wij überhaupt schoenen gaan aanbieden, wordt veiligheidshalve uw schoenmaat bepaald door onze schoenadviseur. U dient hiervoor op ons maatplankje te gaan staan, waarmee de schoenmaat wordt geïndiceerd. Door onze uitschuifbare maatstok hierin te leggen, kunnen we precies nameten welke maat schoen u van een bepaald merk nodig heeft. Het is ons namelijk bekend dat ieder schoenmerk anders valt en om zeker te zijn of er genoeg overlengte is, wordt ieder schoen aan de binnenzijde nagemeten.