Beterlopenwinkel - Onze Missie
Menu

070 - 309 9058 | Laan van Wateringseveld 73 - 2548 BK Den Haag | denhaag @ beterlopenwinkel.nl

Onze missie

 

Onze missie is simpel:

Mensen beter te laten lopen

Zoekt u een goede schoen winkel in Den haag, ons enthousiaste team in de Beterlopenwinkel staat voor u klaar, De Beterlopenwinkel is de goede schoenwinkel voor iedereen die gezonde schoenen zoekt in de regio, Westland, Rijswijk, leidschendam, voorburg,Rijwijk en Delft. Ons enthousiaste team bestaat uit een heer en drie dames, en heeft een passie om iedreen beter te laten lopen. Wij ontmoeten hier in onze winkel mensen die al overal zijn geweest en die ons vertellen dat ze een kast vol schoenen hebben en toch nergens op kunnen lopen. Onze Beterlopenwinkel is een Podopoint vestiging (wat is podopoint?) en is aangesloten bij de Vereniging voor Gezond Lopen en Stichting Loop.Wij als ervaringsdeskundigen,

Weten dat dit mogelijk is en daarom gunnen wij onze klanten de ervaring van een andere loopsensatie. Of je nu last hebt van overgewicht, voet- en/of houdingsklachten (bijvoorbeeld door sporten), hielspoor of simpelweg moeilijker gaat lopen omdat je ouder wordt, er zijn allerlei oplossingen. Soms zijn het niet de schoenen die iemand in gedachte heeft als hij of zij binnenkomt, maar er is voor iedereen een leuke schoen!

Wij kunnen u helpen

Wij zijn geselecteerd op onze klantvriendelijkheid en wij hebben allemaal een gedegen opleiding gevolgd als schoenadviseur aan de Dutch Health Tec Academy. Onze jarenlange ervaring en mensenkennis wordt iedere dag groter, doordat wij iedere keer weer mogen ervaren dat onze klanten met hun nieuwe schoenen fitter de deur uitgaan.

Wij zijn trots,

Op de bijzonder ruime collectie waarmee wij kunnen werken en die ieder seizoen weer een leukere modische uitstraling krijgt. Vóór ons winkelpand is voldoende gratis parkeerruimte, en er is een ruime toilet, dus komt u eens langs in onze winkel. Wij nemen ruimschoots de tijd om u van dienst te zijn op maandag van 12:00 tot 17:30, dinsdag t/m vrijdag van 09.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur. Alleen op zondag zijn wij gesloten. Onze vaste klanten weten al hoe lekker het kopje cappuccino smaakt bij binnenkomst.

Registerpodoloog en medisch pedicure.

Soms zijn goede schoenen alleen niet goed genoeg om uw klachten te verhelpen. In onze winkel werken wij alle dagen samen met registerpodologen en twee (medische pedicure) Zij kunnen u goed helpen voor steunzolen of therapiezolen, maak een afspraak of een consult (klik hier) en begin met beter lopen.