Beterlopenwinkel - Mode voorjaar/zomer 2018
Menu

070 - 309 9058 | Laan van Wateringseveld 73 - 2548 BK Den Haag | denhaag @ beterlopenwinkel.nl

High fashion

 High fashion

De wereld is vol contrasten en paradoxen. Die paradoxen zitten ook in de trend waardoor verschillende bewegingen in de mode naast elkaar te vinden zijn. Het wordt gewoon gezellig met wijde witte draperie├źn van blouses die zwierigheid bewerkstelligen (cargo chic). Hier tegenover ligt de trend van herhaling en ritme die zich uit in de grafische patronen.

De natuur fascineert al jaren en daar zijn we nooit mee klaar. We willen betoverd worden door de bijzondere vormen van bloemen. Alles wordt mooier met een beetje metallic vaak in een nieuwe dimensie door een gevarieerd kleurenpalet.

Zalmleren sneakers zal je overal aantreffen en tevens de inspiratie vormen voor meerder dessins. Punk komt terug omdat we willen protesteren tegen de gevestigde orde en opvallend zijn de kleurrijke modellen schoenen die de mode voor dit voorjaar 2017 in petto heeft. De traditionele kleuren rood-wit-blauw (new nautical) en is een combi voor kinderlijke volwassenheid, een kokette onnozelheid, tegenover het serieuze volwassen zijn.