Beterlopenwinkel Den Haag - Pedicure
Menu

070 - 309 9058 | Laan van Wateringseveld 73 - 2548 BK Den Haag | denhaag @ beterlopenwinkel.nl

Bel nu 070-3099058

Of laat u terugbellen voor een afspraak

pedicure

 

Goede voetverzorging is belangrijk

Onze voeten zijn een van de belangrijkste onderdelen van ons lichaam!

Waar veel mensen zich niet bewust van zijn, is dat hun voeten ook een belangrijke rol spelen als het gaat om hun uitstraling en lichaamstaal. Daarom is het verstandig om te letten op de verzorging van uw voeten. Het bezoeken van een medische pedicure bij de Beterlopenwinkel is hiervoor een prima middel.

Voor wie is de pedicure?

U kunt een pedicure preventief bezoeken ( om klachten in de toekomst te voorkomen ), maar ook als u specifieke voetklachten heeft zoals: eelt, likdoorns en nagelproblemen. Een pedicure bezoek is met name raadzaam voor mensen die beroepshalve veel staan of lopen ( in winkel, ziekenhuis en in de bouw ) Medische pedicures richten zich op voetbehandelingen bij risicogroepen zoals diabetici, ouderen, reuma patiƫnten en op speciale technieken. Onderdelen van de Medische pedicure zijn: het screenen van de risicovoet. Alle probleemvoeten verzorgen zoals verwaarloosde en oudere voeten. Nagelbeugels plaatsen en siliconeteenstukjes maken. De visie van de pedicures van Beterlopenwinkel, is dat lopen ook op latere leeftijd een plezier blijft !!!

Hester: uw medische pedicure.

Hester is onze pedicure op zaterdag in de oneven weken. Bij Hester kunt u terecht voor alle pedicure behandelingen, ook voor de Christrio Sculpture Clear Gel die uitzonderlijk geschikt is voor repareren van schimmelnagels, of traumanagels op de voeten. Door de transparantie van de Sculpture Clear Gel kan de schimmel gecontroleerd blijven. U stapt dus direct met mooie nagels de praktijk uit.

Nelly: uw medische pedicure.

Nelly is onze pedicure op woensdag elke week. Bij Nelly bent u aan het juiste adres als het gaat om behandelingen van complexere voet en nagelproblematiek. Nelly kan u vertellen of u moet worden doorverwezen naar een behandelend arts. Tevens is Nelly een van de eerste in Nederland die het diploma oncologische voetzorgverlener heeft gehaald, waardoor zij bevoegd is om kankerpatiƫnten adequate voet zorg te verlenen.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief


Abonneer u op onze nieuwbrief, voor het laatste nieuws en de beste kortingvouchers!
Bij aanmelding onvangt u een waardebon te gebruiken tot 30 dagen na de aanmelding van 5 euro.