Beterlopenwinkel - Schneider schoenen
Menu

070 - 309 9058 | Laan van Wateringseveld 73 - 2548 BK Den Haag | denhaag @ beterlopenwinkel.nl

Schneider schoenen collectie 2018Schneider schoenen geschiedenisSchneider Jaren geleden bedacht de heer Schneider samen met zijn echtgenote het dames schoenenmerk voor de super slanke voet. Alhoewel Durea ook smalle leesten maakt (wijdte D en E) bleek er toch behoefte te zijn voor nog smallere dames schoenen.

Schneider schoenen komen uit Zwitserland en worden alleen gemaakt in wijdte C en D. Het design is uitgedacht door mevrouw Schneider die alleen gebruik maakt van zacht nappaleer en engelse smalle leesten.

Voorjaar 2017 staat bij Schneider in het teken van zachte pasteltinten en uiteraard ontbreekt de kleur donkerblauw niet aan het kleurenpalet. U kunt bij de Beterlopenwinkel Den Haag terecht voor brogues en engelse stijl aandoende veterschoenen en gezellige vrouwelijke bandschoenen of pumps.

Alle dames met slanke voeten uit Den Haag, Roelofsarendveen, Delft, Rijswijk en het Westland zijn van harte welkom om de ervaring van het dragen van Schneider schoenen eens te komen uitproberen. Wij zijn dagelijks geopend en onze adviseurs staan klaar om u te adviseren. Als u eenmaal uw adres voor Schneider schoenen heeft gevonden, hoeft u niet meer geheel Nederland af te zoeken, dus dat scheelt.