Beterlopenwinkel - stuppy-perfect-footwork schoenen
Menu

070 - 309 9058 | Laan van Wateringseveld 73 - 2548 BK Den Haag | denhaag @ beterlopenwinkel.nl

Dames modellenHeren modellen

Perfect – Footwork by Stuppy.Het in 1950 opgerichte familiebedrijf Stuppy in Duitsland bleef zich uitbreiden, vandaag de dag produceren we schoeisel met Reflexor massage inlegzolen voor mannen en vrouwen.

Stuppy heeft samen met de ervaringen uit de orthopedie de productlijn van Perfect Footwork ontwikkeld.

Deze schoenen hebben een speciale verstijfde antislip loop zool die de voorvoet stabiel in de schoen houd en zorgt voor een goede afwikkeling.

Klachten zoals neuropathie, hallux rigidus of door een zenuwuitval bijvoorbeeld een klap voet worden met deze schoenen goed ondersteund waardoor u beter loopt.

Mensen met diabetes hebben vaak last van voet problemen als gevolg van hun ziekte, veel voet verwondingen worden veroorzaakt door « slechte » schoenen.

Tegenwoordig is het gemakkelijker om een goed passende schoen te vinden. En het hoeft niet altijd een op maat gemaakte paar te wezen.

Diabetische schoenen moeten comfortabel zijn een zachte binnen voering hebben en drukpunten zoals stiksels worden vermeden.

Onze schoen collectie van Perfect Footwork biedt een breed assortiment voor mensen met diabetes of een reuma voet.

Alle schoenen bevatten een uitneembaar voetbed en zijn daardoor geschikt voor uw eigen steunzool.

Onze winkel is gelegen aan de Laan van Wateringse Veld 73. Gemakkelijk bereikbaar vanuit Den Haag, Nootdorp. Westland en Wassenaar.