Beterlopenwinkel - Think! schoenen
Menu

070 - 309 9058 | Laan van Wateringseveld 73 - 2548 BK Den Haag | denhaag @ beterlopenwinkel.nl

Think! Boottees

Think! Casual

Think! DressedSandalen

Think! schoenenThink is een verantwoord modebewuste schoen voor de vrouw van nu. Ook in het voorjaar van 2017 onderscheid Think zich weer met nieuwe modellen en vrolijke kleuren. Think combineert loopcomfort met een moderne uitstraling voor elke gelegenheid. De schoenen collectie bestaat uit elegante pumps, veterschoenen en sandalen voor de dames.

De belangrijke eigenschap van de Think schoenen is het feit dat ze van natuurlijke materialen worden gemaakt. Think gebruikt pantaardig gelooid leer dat zeer huidvriendelijk is daarom zeer geschikt voor mensen met een voet allergie.

Het is al lang niet meer nodig om met kleine voetproblemen op saaie schoenen te lopen de Beterlopenwinkel in Den Haag zou u willen uitnodigen eens te komen kijken naar de bijzondere schoenen van Think. De kleuren en materialen zijn altijd weer bijzonder voor deze comfortabele schoenen. Het merk waar uw inlays en steunzolen moeiteloos inpast.

Think maakt haar schoenen in halve maten vanaf maat 35 tot 43, dat garandeert voor iedereen de juiste schoen. In de leesten vindt u de wijdtemaat terug, de Aida is wat breder op de bal van de voet de Chili wat smaller in de hiel. Onze gediplomeerde schoen consulentes kunnen u er alles over vertellen.

Onze winkel is gelegen aan de Laan van Wateringse Veld 73 in Den Haag. Gemakkelijk bereikbaar vanuit Zoetermeer, Kijkduin , Voorschoten en het Westland.

Kijk ook op Thinkschoenen.info